Wersje kompatybilne
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Molho de hortelã
- 15 g hortelã, só as folhas
- 15 g coentros, só as folhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 50 g azeite
Borrego
- 8 costeletas de borrego
- 2 pés de alecrim
- ½ c. chá de sal
- ⅛ c. chá de pimenta preta
- 15 g azeite
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 16248.3 kJ / 3883.5 kcal
- Białko
- 145.8 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 360.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 154.3 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1163.2 mg
Alternatywne przepisy
Caril thai de tamboril
35 Min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 Min
Risoto de cogumelos com tofu tostado
Brak ocen
Pão recheado com abobrinha e tomate seco
Brak ocen
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Risoto de presunto Parma com figo
30 Min
Cheesecake de abacate com limão
Brak ocen
Arroz com pinhão
Brak ocen
Moqueca de peixe e camarão
55min
Risoto de camarão com leite de coco
40 Min
Vieiras gratinadas
25 Min
Caril de camarão com arroz basmati
35 Min