Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã

Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã

3.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 doses

Składniki

Molho de hortelã
  • hortelã só as folhas
    15 g
  • coentros só as folhas
    15 g
  • limão (raspa e sumo)
    1
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • azeite
    50 g
Borrego
  • costeletas de borrego
    8
  • alecrim
    2 pés de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ⅛ c. chá de
  • azeite
    15 g
  • água
    1850 g
  • sumo de limão
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1163.2 mg
Białko 145.8 g
Kalorie 16248.3 kJ / 3883.5 kcal
Tłuszcz 360.9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 154.3 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...