Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Incan Hot Chocolate
40 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Curry Powder Mix
15 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Best Basic Houmous
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min