Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Vanilla Coffee Frappé
4 godz. 25 min
Lime and Lemonade
5 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Watermelon Slush
5 min
Multivitamin Vegetable Shots
10 min
Yam Pottage (Asaro)
35 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Hot Toddy
10 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min