Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
8 portions
Składniki
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
667.9 kJ /
159.6 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Cullen Skink
45 min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3 godz. 5 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min