Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier5
-
Wasser1000 g
-
Pellkartoffeln gekocht, in dünnen Scheiben1200 g
-
Gewürzgurken in Stücken, Essigsud aufgefangen200 g
Kräuter-Marinade
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Wasser100 g
-
Salz2 TL
-
Zucker½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Kräuteressig20 g
Salat-Mayonnaise
-
Öl250 g
-
Ei1
-
Senf1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Wiener Würstchen (opcjonalnie) (ca. 8 Stk.)560 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
3983 kJ /
891 kcal
Tłuszcz
71 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dunkle Grundsauce
4 godz. 30 min
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Gurkensalat
10 min
Gurkensalat
10 min
Speck-Zwiebel-Sahne-Dressing
10 min
Pudding Oma Erna
30 min
Leichter Nudelsalat
1 godz. 40 min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1 godz.
Cheese-Makkaroni
30 min
Geschmorte Ochsenbäckchen
2 godz. 45 min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 godz.
Schweine-Krustenbraten mit Senfsauce
4 godz.