Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Ahornsirup
- 100 g Dijon-Senf, körnig
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Kasseler, Lummer, ausgelöst, am Stück
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Sahne
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2769 kJ / 662 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 374 mg
Alternatywne przepisy
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Pastitsio
1h 30min
Orientalische Fladenbrot-Torte
3h 45min
Gulasch
2h
Bananen-Curry-Sauce mit Hähnchenbrust
1h 20min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1 Std. 40 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Malzbier-Bolognese
2h
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Rheinischer Sauerbraten
51h