Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3572 kJ / 856 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 23 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 622 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus
5 Min
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Zoetzure tempé
Brak ocen
Vegan boter
Brak ocen
Vegetarische pizza
Brak ocen
Minuut koolsla
10 Min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Vegan kaas dip
40 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen