Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3572 kJ / 856 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 23 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 622 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Minuut koolsla
10 min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Vegetarische Wellington
2h 10 min
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50 min
Halloween quiche
2h