Wersje kompatybilne
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g zonnebloem boter, zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche, voor het opdienen
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30 min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Maïsbrood en cheddar muffins
Brak ocen
Muntthee
25min
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Smoothie trio
Brak ocen
Dadel curry dip
5min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h