Urządzenia i Akcesoria
Moddizzosu di patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
800 g
Składniki
-
700 g di acqua di cui 200 g tiepida
-
250 g di patate sbucciate e a pezzi
-
400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
-
100 g di farina tipo 1
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
5 g di miele
-
3 g di lievito di birra disidratato
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
3997.6 mg
Białko
63.2 g
Kalorie
9030 kJ /
2158 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
31.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
433 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sciroppo di vin brulé
8 Std. 45 Min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2 Std. 30 Min
Focaccia millebolle
28 Std.
Yogurt allo skyr
12 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Mantecados (Shortbread Andalusi)
2 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min
Pane tartaruga
20 Std.
Pane a torciglione veloce
40 Min
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min
Pane all'acqua
4 Std.