Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua, di cui 200 g tiepida
- 250 g di patate, sbucciate e a pezzi
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 100 g di farina tipo 1
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di miele
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 9030 kJ / 2158 kcal
- Białko
- 63.2 g
- Węglowodany
- 433 g
- Tłuszcz
- 31.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 31.9 g
- Sód
- 3997.6 mg