Urządzenia i Akcesoria
Moddizzosu di patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
800 g
Składniki
-
700 g di acqua di cui 200 g tiepida
-
250 g di patate sbucciate e a pezzi
-
400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
-
100 g di farina tipo 1
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
5 g di miele
-
3 g di lievito di birra disidratato
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
3997.6 mg
Białko
63.2 g
Kalorie
9030 kJ /
2158 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
31.9 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
433 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grissini Rubatà
2 godz. 30 min
Tagliatelle tricolore
1 godz.
Pane al pomodoro
16 godz.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 godz.
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 godz.
Polvere di funghi
10 min
Pane al rosmarino
4 godz.
Bussolai di Burano
2 godz.
Grissini intrecciati alla paprika
2 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Pane segale e farro
4 godz. 30 min
Pane all'acqua
4 godz.