Ghackets e hörnli gratinati

Ghackets e hörnli gratinati

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 cucchiaino di burro chiarificato
  • 80 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
  • 400 g di carote pelate, a pezzi (2 cm)
  • 200 g di sedano rapa pelato,
    a pezzi (3 cm)
  • 80 g di cipolle tagliate a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio di oliva
  • 30 g di concentrato di pomodoro
  • 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
  • 2 di dadi di carne per brodo (per 0.5 l)
  • ½ cucchiaio di origano, secco
  • 2 cucchiai di burro chiarificato
  • 500 g di carne trita di manzo
  • 250 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 pizzichi di pepe macinato
  • 350 g di pasta secca, tipo pipe (tempo di cottura 7 min.)
  • 200 g di mezza panna

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 31 g
Kalorie 2670 kJ / 638 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...