Urządzenia i Akcesoria
Vermicelles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di panna intera, fredda
-
130 g di latte
-
500 g di castagne congelate scongelate
-
100 g di acqua
-
70 g di zucchero
-
1 stecca di vaniglia solo i semini estratti
-
1 cucchiaio di liquore Kirsch (opcjonalnie)
-
8 meringhe
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
3058 kJ /
734 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Curry panang
45 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 min
Knöpfli
50 min
Riso al latte
1 godz.
Sciroppo al ginger
1 godz.
Knöpfli
50 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1 godz.
Riso casimiro
45 min
Polenta ticinese
45 min