Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 140 g di olio di semi di colza
- 100 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 150 g di maionese
- 80 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- ½ cucchiaio di senape, dolce
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1952 kJ / 474 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 50 g
Alternatywne przepisy
Rösti alla bernese
40min
Salsa french dressing
20 min
Knöpfli all’aglio orsino
Keine Bewertungen
Salsa olandese
Keine Bewertungen
Gratin dauphinois
50min
Lasagne
2h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Knöpfli
50min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Spiedini di pollo con salsa satay
2h
Ghackets e hörnli gratinati
1h 10min
Crêpe
1h 15 min