Urządzenia i Akcesoria
Warmer Salat mit roten Bohnen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Kidneybohnen, getrocknet150 g
-
Wasser1050 g
-
Knoblauchzehen3
-
rote Zwiebeln halbiert130 g
-
Olivenöl40 g
-
rote Paprika in Streifen (1 cm)180 g
-
Tomaten geviertelt350 g
-
Kräuter der Provence½ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Basilikumblätter, frisch10
-
Oliven, schwarz, entsteint8 - 12
-
glatte Petersilie abgezupft1 - 2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1190 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
13.1 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Russischer Salat "Vinaigrette"
2 godz. 20 min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10 min
Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen
50 min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1 godz. 30 min
Wildreis-Salat
50 min
Borschtsch vegetarisch
1 godz. 10 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 godz. 15 min