Urządzenia i Akcesoria
Duitse brunch
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
Hartige muffins en granola
-
paneermeel om te bestrooien
-
gemengde noten volle (bv. hazelnoten, amandelen, pecannoten en cashewnoten)200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)100 g
-
bruine suiker60 g
-
fijne havervlokken200 g
-
lijnzaad30 g
-
zonnebloempitten30 g
-
zout1 ½ tl
-
champignon de Paris, vers gehalveerd80 g
-
broccoli in stukken gesneden80 g
-
courgette in stukken gesneden120 g
-
rode ui gehalveerd50 g
-
Emmental in stukken gesneden40 g
-
baconblokjes80 g
-
eieren3
-
bloem60 g
-
bakpoeder½ tl
-
melk180 g
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Roerei en vruchtenyoghurt
-
eieren6
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
melk20 g
-
room, elk type (van koemelk)30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
frambozen plus extra voor de garnering150 g
-
Griekse yoghurt400 g
-
bieslook, vers fijn gesneden, voor de garnering (optioneel)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
959.7 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
3808.2 kJ /
910.2 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Węglowodany
61.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Internationaal Brunchen
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pulled Pork
Brak ocen
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Scandinavische brunch
Brak ocen
Gevulde kroketten
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Dracula bloed
Brak ocen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min
Minipizza’s
1 godz. 20 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min