Urządzenia i Akcesoria
Engelse brunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
-
eieren gekoeld6
-
tomaten in stukken gesneden300 g
-
water100 - 150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
balsamicoazijn donker1 tl
-
olijfolie45 g
-
suiker5 g
-
tomatenpuree15 g
-
verse bladspinazie200 g
-
verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden100 g
-
uien in partjes gesneden150 g
-
worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden200 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
zout om op smaak te brengen
-
sneetjes toastbrood wit, om te serveren
-
verse gemengde kruiden voor de garnering
-
kerstomaten120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
810.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Internationaal Brunchen
7 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Brak ocen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Scandinavische brunch
Brak ocen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Energieballen
30 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min