Engelse brunch

Engelse brunch

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties

Składniki

Witte bonen in tomatensaus en gestoomde eieren
  • eieren gekoeld
    6
  • tomaten in stukken gesneden
    300 g
  • water
    100 - 150 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • balsamicoazijn donker
    1 tl
  • olijfolie
    45 g
  • suiker
    5 g
  • tomatenpuree
    15 g
  • verse bladspinazie
    200 g
  • verse bruine paddenstoelen in vieren gesneden
    100 g
  • uien in partjes gesneden
    150 g
  • worst, voorgebakken in plakken van 1,5 cm gesneden
    200 g
  • witte bonen, grote, uit blik uitgelekt
    200 g
  • zout om op smaak te brengen
  • sneetjes toastbrood wit, om te serveren
  • verse gemengde kruiden voor de garnering
  • kerstomaten
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 810.1 mg
Białko 22.8 g
Kalorie 1865.2 kJ / 445.8 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...