Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kruimeldeeg
- 40 g suiker
- 170 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten
- 240 g bloem
- 1 eierdooier
- 2 snuifjes zout
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- 1 eiwit
Passievruchtensaus
- 8 passievruchten, het vlees uitgehaald
- 50 g suiker
Bavaroiscrème
- 400 g volle melk
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- 6 eierdooiers
- 70 g suiker
- 25 g bloem
- 35 g maïszetmeel
Montage
- 3 - 4 rijpe mango's, maar stevig (ongeveer 300 g per mango)
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 2274.2 kJ / 543.6 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 77.8 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.3 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 79.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Halloween pompoentaart
4 godz.
Glutenvrije quiche Lorraine
Nessuna valutazione
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nessuna valutazione
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Nessuna valutazione
Batbout met kaas
30 min
Rugelach met pistache-halva
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nessuna valutazione
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Veggie regenboog pizza
Nessuna valutazione
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Driekoningentaart met pompoen
Nessuna valutazione
Batch cooking - Basisrecepten
Nessuna valutazione