Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g bladerdeeg, uitgerold (1-2 mm)
- 50 g mozzarella
- 10 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 30 g olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 400 g verse champignons, in vier gesneden
- 1 tl zout
- 30 g porto
- 100 g kaas, in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 16.6 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatenketchup
1小时 15 分钟
Griekse varkensstoofpot
45 分钟
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 分钟
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 分钟
Zalm in korst met citroen risotto
45 分钟
Havertaart
Keine Bewertungen
Beef laab
1 Std. 5 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 分钟
Geroerbakte groenten
10min