Urządzenia i Akcesoria
Mediterraans Rozemarijnbrood
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portie
Składniki
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
211.7 mg
Białko
8 g
Kalorie
1072 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Brak ocen
Pizza-Burrata
1 godz. 40 min
Hummus
5 min
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Aalsterse Vlaai
1 godz.
Salmorejo
Brak ocen
Speculoos druiven tiramisu
1 godz.
Wit Brood
Brak ocen
Béarnaisesaus
Brak ocen
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.