Steak au Poivre
TM5 TM6

Steak au Poivre

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 15 g zwarte peperkorrels
  • 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
  • 60 g runderbouillon
  • 40 g brandy
  • 60 g slagroom (ong. 48% vet)
  • 2 el olijfolie
  • 50 g boter, in blokjes
  • 1 snuifje zout, naar smaak

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2301 kJ / 550 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
44 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy