Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Amandelverslaving
1 Std.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
Spaghetti carbonara
40 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Japanse kip curry
55min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min