Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kip met romige groenten saus
50 Min
Groene pepersaus
20min
Vitello tonnato
13h
Kreplach
55 dk
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Gehaktbrood
1h 20min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 dk
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min