Urządzenia i Akcesoria
Steak au Poivre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
29 g
Kalorie
2301 kJ /
550 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Marshmallows
2 godz. 30 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Driekoningentaart met hazelnoten
Brak ocen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Steak Stroganoff
45 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Pikante kalkoensatés
1 godz.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min