Steak au Poivre

Steak au Poivre

4.2 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 porties

Składniki

  • zwarte peperkorrels
    15 g
  • ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks
    500 - 600 g
  • runderbouillon
    60 g
  • brandy
    40 g
  • slagroom (ong. 48% vet)
    60 g
  • olijfolie
    2 el
  • boter in blokjes
    50 g
  • zout naar smaak
    1 snuifje

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 29 g
Kalorie 2301 kJ / 550 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...