Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cream Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
918.3 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spaghetti Carbonara
40 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Caprese Omelette
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min