Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cream Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
918.3 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 godz. 10 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min