Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cream Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
918.3 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 Std. 25 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 Min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 Std. 10 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Caprese Omelette
30 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min