Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.6 165 ocen
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 140 g di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • 280 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 300 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di rucola
  • 150 g di bresaola
  • 100 g di Grana Padano in scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 7186.1 mg
Białko 145.6 g
Kalorie 11939 kJ / 2853 kcal
Tłuszcz 87.3 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 400.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...