
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati140 g
-
di acqua280 g
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di farina manitoba200 g
-
di farina tipo 00300 g
-
di sale10 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di rucola150 g
-
di bresaola150 g
-
di Grana Padano in scaglie100 g
Wartości odżywcze na 4 porzioni
Kalorie
2853 kcal /
11939 kJ
Białko
145.6 g
Tłuszcz
87.3 g
Węglowodany
400.5 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
7186.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La pizza è gourmet
15 Przepisów
Włochy
Włochy