Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.5 134 oceny
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    140 g
    140 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di rucola
    150 g
  • di bresaola
    150 g
  • di Grana Padano in scaglie
    100 g

Wartości odżywcze na 4 porzioni

Kalorie 2853 kcal / 11939 kJ
Białko 145.6 g
Tłuszcz 87.3 g
Węglowodany 400.5 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 7186.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...