Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 莴笋 ,去皮切段,可以横向放入进料口的大小
- 1 汤匙 盐 ,约10克,腌制用
- 适量 矿泉水 ,冲洗用
- 25 克 油
- 10 克 麻油
- 6 根 葱 ,切葱花
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 832 kJ / 412.5 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 1654.8 mg