Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de peras peladas, en mitades
- 2 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharada de jengibre fresco rallado
- 250 g de yogur griego
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 70 g de aceite de girasol
- 220 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 119.5 mg
Alternatywne przepisy
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1h
Pastelitos de piña y coco
1 godz. 45 min
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Tarta de naranja y coco vegana
3h 30min
Tarta versátil de celebración
1 godz. 30 min
Tarta de arándanos
40 min
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1 godz. 30 min
Tarta cremosa de melocotón
3h 15min
Cake de yogur y chocolate
1 godz. 30 min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min