Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 60 gramů jarní cibulky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužy česneku
- 50 gramů másla
- 400 gramů brambor, na kousky
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kostka drůbežího bujónu - 170 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 polévková lžíce tabaska
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 分钟
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 分钟
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Kedlubnová polévka
35 分钟
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 分钟
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 分钟
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min
Polévka ze zrajícího sýru
25 分钟
Špenátová polévka s vejci
35 分钟