Urządzenia i Akcesoria
Krydret marokkansk linsesuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portioner
Składniki
-
løg skåret i halve75 g
-
olivenolie20 g
-
ingefær, stødt½ tsk
-
koriander, stødt½ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
sød paprika½ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag¼ tsk
-
kanel, stødt¼ tsk
-
gurkemeje, stødt¼ tsk
-
cayennepeber, stødt2 knivspids
-
muskatnød, stødt2 knivspids
-
vand380 g
-
1 terning grøntsagsbouillon (til 0,5 l)grøntsagsfond1 teske med top
-
røde linser, tørret50 g
-
hakkede tomater400 g
-
salt efter smag1 knivspids
-
korianderblade, friske til pynt1 - 2 kviste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
459.6 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
1130.5 kJ /
270.2 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
36.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porre- og kartoffelsuppe
45 min
Cremet courgettesuppe
25 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen