
Urządzenia i Akcesoria
香蔥鮮干貝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭3 粒
-
奶油20 克
-
韭蔥 切薄片(3公分)400 克
-
不甜白酒250 克
-
水20 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
扇貝 (大小約 4公分)12 顆
-
鮮奶油 至少含30%脂肪100 克
-
玉米粉2 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
888 kcal /
3712 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

歡樂派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan