香蔥鮮干貝

香蔥鮮干貝

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    3 粒
  • 奶油
    20 克
  • 韭蔥 切薄片(3公分)
    400 克
  • 不甜白酒
    250 克
  • 20 克
  • 1 茶匙
    1 茶匙 魚高湯醬
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 扇貝 (大小約 4公分)
    12 顆
  • 鮮奶油 至少含30%脂肪
    100 克
  • 玉米粉
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 888 kcal / 3712 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...