Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
麵皮
- 220 克 水
- 1 茶匙 糖 或蜜糖
- 20 克 新鮮酵母
- 400 克 麵粉
- 30 克 特級初榨橄欖油, 多一點備用
- 1 茶匙 鹽
餡料
- 300 克 莫札瑞拉乳酪, 切小塊
- 400 克 蕃茄, 切小塊, 瀝乾
- 40 克 特級初榨橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- 6 片 新鮮羅勒葉, 撕成小片
- 100 克 火腿, 切長條
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 43 g