Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 2 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 1 根 干辣椒 ,切段
- 2 瓣 蒜头
- 200 克 牛小排 ,切薄片
- 200 克 冬笋 ,切薄片(见要诀)
- 15 克 生抽
- 1 小撮 盐
- 1 - 2 小撮 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1143 kJ / 273.5 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 714.2 mg