Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头
- 25 克 油
- 100 克 金针菇
- 5 克 盐
- 300 克 新鲜嫩菠菜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 740 kJ / 177 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1114.3 mg