Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 瓣 蒜头
- 300 克 番茄 ,切块
- 15 克 油
- 300 克 蟹味菇
- 15 克 番茄膏
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖 ,依个人喜好调整
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 支 葱 ,切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 426.8 kJ / 102 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 355.7 mg