Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 适量 油 ,煎制用
- 350 克 老豆腐 ,切约2.5厘米三角形厚片
- 20 克 油
- 2 根 葱 ,切段
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 5 克 老抽
- 20 克 生抽
- 70 克 青椒 ,切三角块
- 70 克 新鲜黑木耳
- 5 克 糖
- 50 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1760 kJ / 421 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 682 mg