Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 - 480 g basterdsuiker
- 150 - 300 g vers geperst citroensap
- 120 - 240 g boter
- 3 - 6 eieren, medium (53-63 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 542 g
- Tłuszcz
- 238 g
- Tłuszcz nasycony
- 132 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 493 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringue spoken
12h 25min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Citroencurd
1h
Ovengebakken groentechips
Keine Bewertungen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Vleesbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Kippenbouillonpasta
45 min