Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bladerdeeg
- 30 g suiker
- 125 g bloem
- 60 g zachte boter, in stukken, en iets meer voor de taartvormpjes
- 35 g melk
- 1 eierdooier
- 1 snuifje zout
- 40 g pure chocolade, in stukken
- 170 g melkchocolade, met praliné vulling, in stukken
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- chocolade paaseieren, voor de afwerking (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2772.8 kJ / 665.3 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 58.5 g
- Tłuszcz
- 43.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 123.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Brak ocen
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Vegan cheddar mac & cheese
Brak ocen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Brak ocen
Lactosevrije luikse wafels
1h 30 min
Napoleon hoedjes
Brak ocen
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 godz. 30 min
De wafels van de foor
3h