Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g amandelen, gepeld
- 60 g suiker
- 1 ei
- 15 g oranjebloesemwater (zie tip)
- 2 vellen filodeeg
- 50 g ongezouten boter, gesmolten
- 40 g honing
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Suikerglazuur
Brak ocen
Pitabrood
2 godz.
Glutenvrije quiche Lorraine
Brak ocen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Moutbrood
Brak ocen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Yoghurtcake
1 godz. 40 min
Baba met rum
Brak ocen
Gazellehoorns
1h
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Crème karamel (flan)
5h 30min