Urządzenia i Akcesoria
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12 g
Kalorie
2050 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 godz.
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Citroencurd
1 godz.
Pistache en amandel filo spiraal
Brak ocen
Baba met rum
Brak ocen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Brak ocen
Lactosevrije tiramisu
Brak ocen
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Aardappel flatbread
12 godz.
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 godz. 40 min