Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vanille-kokos glazuur
- 175 g gepelde amandelen
- 700 g water
- 200 g kokosroom
- 50 g pure ahornsiroop
- 20 g honing
- 1 ½ tl agar-agar
- 1 ½ el maïzena (zetmeel)
- 30 g cacaoboter
- 1 ½ tl vanillepasta
Cupcakes
- 150 g grof rietsuiker
- 200 g bloem
- 40 g cacaopoeder
- 2 tl bakpoeder
- 4 eieren
- 140 g druivenpit olie
- 2 tl vanillepasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1174.6 kJ / 279.7 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glazuur
5 min
Aardbeiendaiquiri
10 min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Hugo spritz
Brak ocen
Knolselder parmigiana
Brak ocen
Mout milkshake
10 min
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Brak ocen
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min