Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水 ,焯水用
- 400 克 猪里脊肉 ,切块
- 1 颗 苹果 ,去皮切块,约150克
- 5 颗. 红枣
- 2 片 姜
- 50 克 花雕酒
- 20 克 无花果干
- 1000 克 水
- 1 茶匙 盐 ,约5克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 894.5 kJ / 214 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 536.8 mg