莲藕蒸肉饼
TM6 TM5

莲藕蒸肉饼

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 克 莲藕 ,去皮切块
  • 300 克 猪肉肉糜
  • 20 克 料酒
  • 10 克 生抽
  • 10 克 蚝油
  • 3 克 盐 ,约1/2茶匙
  • 500 克 水
  • 适量 葱 ,切葱花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1021.5 kJ / 244.1 kcal
Białko
14.3 g
Węglowodany
9.4 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
2.5 g
Sód
516.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy