Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 莲藕 ,去皮切块
- 300 克 猪肉肉糜
- 20 克 料酒
- 10 克 生抽
- 10 克 蚝油
- 3 克 盐 ,约1/2茶匙
- 500 克 水
- 适量 葱 ,切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1021.5 kJ / 244.1 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 516.3 mg