Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 2 片 姜 ,切丝
- 200 克 牛肉肉糜
- 300 克 番茄 ,切块
- 10 克 生抽
- 5 克 蚝油
- 5 克 盐
- 1000 克 水
- 150 克 大米
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1252.6 kJ / 299.4 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 655.8 mg