Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 克 牛里脊 ,切片
- 20 克 蚝油
- 20 克 生抽
- ½ 茶匙 现磨黑胡椒粉
- 2 茶匙 白胡椒粉 ,现磨
- 5 克 玉米淀粉
- 40 克 油
- 500 克 水
- 40 克 姜 ,切块
- 7 - 8 瓣 蒜头
- 130 克 洋葱 ,切小块
- 20 克 葱 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 986.1 kJ / 235.7 kcal
- Białko
- 19.1 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 389.3 mg