Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 洋葱 ,切半
- ½ 茶匙 盐 ,额外准备调味用
- 2 小撮 黑胡椒粉 ,额外准备调味用
-
1
块 高汤块 ,鸡肉或牛肉风味 (0.5公升)
lub 1 满茶匙 高汤酱 ,鸡肉或牛肉风味 - 12 片 法式长棍面包 ,硬面包或是其他硬壳欧式面包
- 80 克 格鲁耶尔芝士 ,切块
- 500 克 洋葱 ,切块
- 30 克 橄榄油
- 20 克 牛油
- ½ 茶匙 盐 ,适量调味
- 2 小撮 黑胡椒粉 ,适量调味
- 2 茶匙 面粉 (10克)
- 900 克 水
-
1
块 高汤块, 鸡肉或牛肉风味
lub 1 满茶匙 高汤酱, 鸡肉或牛肉风味 - 12 片 法式长棍面包, 硬面包或是其他硬壳欧式面包
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1034 kJ / 247 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2.7 g