Urządzenia i Akcesoria
Chocolate spelt biscuits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
20 portions
Składniki
-
white spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
wholemeal spelt flour110 g
-
raw cacao powder (see Tips)30 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)120 g
-
butter cut into pieces (3 cm)200 g
-
egg1
-
jam of choice (see Tips)2 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
101 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
735.7 kJ /
175.2 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Almond quinoa pastry
50 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min