Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 200 g de mantequilla fría, en trozos
- 370 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 8 g de azúcar vainillado (1 sobre)
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 pellizco de sal
Glaseado
- 200 g de azúcar
- 1 clara de huevo (aprox. 35 g)
Montaje
- ½ - 1 cucharadita de colorante alimentario rojo
- 15 - 20 g de azúcar perla
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 44.2 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 18.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de crema de cacao y avellanas
1 godz. 30 min
Cake pops de chocolate
2 godz. 30 min
Tarta Papá Noel
4h
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1 godz. 30 min
Galletas linzer
1h 45 min
Miniroscones de bizcocho
9 godz.
Máscaras de carnaval de pasta frolla
1h 40 min
Berlinesas rellenas de crema
4h 20 min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 godz. 30 min
Tortitas japonesas
30 min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10min