Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 干香菇, 泡软,切丝
- 70 克 胡萝卜, 切丝
- 800 克 水
- 500 克 笋, 切丝
- 10 克 素鱼翅
- 10 克 蟹肉棒, 切丝
- 30 克 素鱼肉, 切片
- 100 克 金针菇
- 1 汤匙 酱油
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 糖
- 1 茶匙 黑醋
- 少许 麻油
- 1 茶匙 淀粉, 加100克水调匀
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 379 kJ / 90 kcal
- Białko
- 4.093 g
- Węglowodany
- 12.698 g
- Tłuszcz
- 3.029 g
- Błonnik
- 4.705 g