Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g bloem
- 80 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden
- 65 g water koud
- ½ tl zout
- 200 g brie kaas in stukken gesneden
- 2 peren geschild (ongeveer 300 g)
- 2 - 3 takjes verse tijm, voor decoratie (opcjonalnie)
- zwarte peper, gemalen om te bestrooien
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2100.3 kJ / 502 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 434 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Waterzooi van kip
1h
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Muntthee
25min
Thaise nachos
Brak ocen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Brak ocen
Mokka-pompoen frappuccino
20 phút
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 phút
Bananenbrood
Brak ocen
Noten bolognese
35min