Urządzenia i Akcesoria
Taart met peer en brie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opcjonalnie) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
434 mg
Białko
15 g
Kalorie
2100.3 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pompoen & Peer
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Halloween-worstvingers
1h
Hainanese kiprijst
1h 20min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min