Urządzenia i Akcesoria
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porties
Składniki
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
170 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1562 kJ /
371.8 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pompoen & Peer
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vanillevla met rabarber
50 min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Zalm mozaïek
Brak ocen
Groene pepersaus
20 min
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Bearnaisesaus
20 min