Wersje kompatybilne
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 170 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme chocolademelk
10 min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Chocoladesaus
Brak ocen
Soubisesaus
Brak ocen
Mallorcaanse vissoep
40min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2sa
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min