Wersje kompatybilne
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 43.6 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 170 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Appelmoes
20min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Mousse van ham
10 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Warme chocolademelk van de inca's
40min