Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 去皮鸡胸肉排, 切薄片
- 10 克 淀粉
- 10 克 料酒
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 糖
- 15 克 油
- 1 瓣 蒜头, 切片
- 120 克 梨, 去皮切块
- 10 颗 枸杞
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 838 kJ / 200 kcal
- Białko
- 16.7 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 1.6 g