Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 2 汤匙 韩式辣椒酱
- 200 克 韩式泡菜, 切小块
- 50 克 京葱, 切小段
- 1000 克 水
- 50 克 大白菜叶, 切小块
- 50 克 新鲜香菇
- 50 克 金针菇
- 100 克 年糕, 长条型
- 80 克 热狗肠, 切片
- 80 克 午餐肉, 切片
- 80 克 韩式鱼饼, 切片
- 100 克 方便面
- 盐, 适量
- 2 片 再制奶酪片, 撕碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1070 kJ / 255 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Błonnik
- 1.7 g