炒花椰菜

炒花椰菜

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 25 克
  • 切絲
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 65 克
  • 綠花椰菜 切小朵(約2公分)
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 106.5 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 333.9 kJ / 79.9 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...