
Urządzenia i Akcesoria
三杯洋蔥炒筊白筍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
黑麻油40 克
-
薑 切片20 克
-
筊白筍 切滾刀塊200 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
綜合甜椒 切塊50 克
-
素蠔油40 克
-
糖10 克
-
新鮮九層塔30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
137 kcal /
574 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan