Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 40 g di zucchero a velo
- 250 g di latte intero
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di polpa di zucca cotta
- 10 g di aroma di vaniglia (crème brûlée)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- zucchero di canna, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 tazza
- Kalorie
- 2340.5 kJ / 559.5 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.1 g
- Błonnik
- 113.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocktail ai cachi
10 min
Liquore al caramello
72h
Cioccolata calda ruby con lamponi
15 min
Brew zenzero e limone
1óra
Macedonia sottovuoto
2óra
Carbone della Befana
3h 30 min
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3óra
Cioccolata calda al pistacchio
15 min
Strüdel uva e salsiccia
2óra
Cioccolata bianca calda agli amaretti
15 min
Biscotti sandwich al burro di arachidi
30min
Tiramisù allo yogurt e frutta secca
2óra 30p