Urządzenia i Akcesoria
Poleá
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones
Składniki
-
50 g de aceite de oliva
-
10 - 15 g de anís en grano (anís verde o matalauva)
-
60 g de harina de repostería
-
500 g de leche
-
75 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 raciones
Sód
261.3 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
5721.8 kJ /
1367.6 kcal
Tłuszcz
71.8 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
162.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pestiños andaluces
1 godz.
Ensaladilla de gambas
1 godz.
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3 godz. 20 min
Salmorejo de remolacha
30 min
Mazamorra cordobesa
10 min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Solomillo al whisky
45 min
Crema de galletas al caramelo
4 godz. 15 min
Arroz con higaditos de pollo
1 godz. 20 min
Magras con tomate
40 min