Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
35 g de sucre en poudre
-
130 g de chocolat noir 50 % cacao min., détaillé en morceaux
-
65 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
2 œufs jaunes et blancs séparés
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
85.1 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1229.7 kJ /
293.9 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Yaourts et crèmes dessert
10 Przepisów
Francja
Francja
Best-of Octobre
13 Przepisów
Francja
Francja
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sauce beurre blanc
20 min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Pâte à gaufre
1 godz. 30 min
Crème fouettée
10 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Crème anglaise
10 min
Gâteau au chocolat XXL
45 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Purée de pommes de terre
40 min
Crumble aux pommes
45 min